Klanten van Caroline van Lunteren aan het woord

 

Het is altijd goed om uit eerste hand te vernemen wat de ervaringen zijn. Klanten van Wijs in Leiderschap waren zeer bereidwillig hun woordje te doen. Om je een indruk te geven van persoonlijke reacties:

Klanten van Caroline van Lunteren aan het woord

 

Het is altijd goed om uit eerste hand te vernemen wat de ervaringen zijn. Klanten van Wijs in Leiderschap waren zeer bereidwillig hun woordje te doen. Om je een indruk te geven van persoonlijke reacties:

Het mooie van coaching door Caroline is dat ze dicht bij jou zelf blijft. In een prachtige rust weet ze je te spiegelen en leert ze je effectief reflecteren. Ik ga altijd met energie en inspiratie weg. Op weg naar mijn dagelijkse uitdagingen, die ik vervolgens weer effectiever aanpak. Dank voor de fijne sessies.

Sjacco de Vos
Director Project Excellence

Caroline is een uitstekende coach met veel gevoel voor de innerlijke mens. Ze is direct, open en durft de confronterende vragen te stellen die je aanzetten tot nadenken en daarna stappen te zetten. Ze heeft mij erg goed geholpen om mijzelf meer centraal te zetten in mijn leven en zelf meer sturing te geven aan mijn loopbaan. Vertrouw op jezelf, een belangrijke levensles.

Susan Gerrits
P&O adviseur Gemeente Nijmegen

Tijdens een re-integratieperiode heeft Caroline mij geholpen mij bewust te worden van mijn kernwaardes. Van daaruit kan ik in rust en overtuiging effectiever handelen en communiceren. Haar hartelijkheid en fijne werkruimte bieden nog steeds de veiligheid om kritisch naar mezelf te kunnen kijken. Ik ga altijd met een goed gevoel weer naar huis of naar m'n werk: dichter bij mezelf.

Els van der Meent
Adviseur flexbureau Werkplein Pluryn

Het is niet zo gemakkelijk om bij de kern te komen, toch weet Caroline de weg te vinden. Met mensenkennis en enthousiasme weet ze de knelpunten te benoemen en aan te pakken. Vertragen is een van de eerste dingen die Caroline mij geadviseerd heeft. Door meer aandacht voor de menselijk kant, ontstaat er meer betrokkenheid en verbinding in het team. Met duidelijk tips en uitleg blijft het praktisch en goed toe te passen.

Clemens Brus
DGA bij Farmonie

Caroline is een uitstekende coach, die mij enorm heeft geholpen barrières te overwinnen. Ze is zeer integer. Sterke kanten zijn observeren en dit vertalen in een persoonsgerichte aanpak.

Erik Huber
Director of Business Development Oil Gas and Energy Industry and Building at Royal HaskoningDHV

Mooi om op een open, warme manier met elkaar in gesprek te zijn over persoonlijke ontwikkeling en balans. Om uitgedaagd te worden met jezelf, aan de slag te gaan en door verdiepende vragen en opdrachten te groeien in je doelen. Soms heel persoonlijk, soms heel pittig, maar altijd met respect en vanuit je eigen kracht. Caroline is een mooie, warme vakvrouw die in haar gesprekken er niet omheen draait. Daar heb ik veel aan gehad en zij is nog steeds op de achtergrond aanwezig.

Senior FLM Particulieren en Private Banking

Enkele jaren geleden zijn Caroline en ik met elkaar in contact gekomen. Zowel over de huidige als toekomstige situatie denkt zij mee over de ontwikkeling en inzet van onze medewerkers. Indien wenselijk fungeert Caroline als coach en spreken we daarbij ook over mijn rol in een dergelijk proces. Dit alles in relatie tot veranderingen in de samenleving en het strategisch beleid van de Vrijwilligerscentrale Nijmegen. Vanwege haar onafhankelijkheid en heldere analyses is Caroline van grote waarde voor de medewerkers in het bijzonder en voor de organisatie in het algemeen.

Mirjam Kaptein
Directeur Vrijwilligerscentrale Nijmegen

Mijn coachingsgesprekken met Caroline zijn altijd erg prettig. Ze houdt je op zodanige manier (nuchter en direct) een spiegel voor, waardoor ik alles in het juiste perspectief zie. Ik kom altijd met een lichter gevoel uit de gesprekken. Door te zien dat ik het eigenlijk best heel goed doe en die lat die ik hoog voor mezelf leg ook vaak haal maar ook soms onrealistisch is en buiten mijn invloedsfeer ligt. Altijd weer erg verhelderend dat zaken soms veel simpeler in elkaar steken.

Edith Westerhof
Resident Project Manager at NACO, Netherlands Airport Consultants by Royal HaskoningDHV

Caroline heb ik ervaren als betrokken, zorgvuldig en een ervaren coach/trainer. Ik ervaar haar als sparringpartner die naast mij staat om zodoende elkaar te versterken in het realiseren van de ontwikkeldoelen van mijn team. Wat het traject vooral kwalitatief goed maakt is dat Caroline zorgt voor maatwerk in de training. En natuurlijk is er aandacht voor de borging. Kortom, een aanrader als je diepgang zoekt en duurzame ontwikkeling voor ogen hebt!

Petra van der Weijde – Dam
Clusterleider Werkplein Pluryn

Caroline is voor mij de spiegel van mijn functioneren in de breedste zin des woords.
Elk bezoek levert mij weer nieuwe inzichten op waardoor ik opnieuw energie krijg om de dilemma’s in het werk aan te pakken.
De werkwijze van Caroline spreekt me daarbij zeer aan: vragend, onderzoekend, concluderend en daarbij ook adviserend, dus concreet worden. Het bezoeken van een coach hoort mijns inziens bij professioneel kunnen en willen functioneren. Ik gun iedereen Caroline!

mr. Janny Lubbers
vh Manager Dienstverlening Productie and Concern Liaison, Raad voor Rechtbijstand

Als leidinggevende van een middelgroot team bekroop mij steeds het gevoel, “doe ik het goed, is dit leiding geven?” Caroline is een wijze deskundige rot in het vak en een creatieve beelddenker. Die combinatie heeft mij veel gebracht. Meer inzicht in mijn hoofd, maar ook juist in relatie tot mijn gevoel. Ik ontdekte mijn kracht, mijn kwetsbaarheden en vooral strategieën om met die laatste om te gaan. Beter voorbereid, sneller voelen, liever luisteren. Doordat al deze afzonderlijke facetten logisch samensmolten tijdens de gesprekken met Caroline voelde ik mezelf wijzer worden. Wijzer als in meer mezelf, meer in verbinding, meer in kiezen. En daarmee krachtiger groeien in mijn functie.

Esther van den Bergh
Klinisch psycholoog Prinses Máxima Centrum

In onze gesprekken heeft Caroline heeft me geholpen meer m’n eigen stem te vinden in de vele gesprekken die je als leidinggevende voert, ook door me daarin ook meer bewust te zijn van de verschillende registers die ik daarbinnen kan gebruiken. Caroline heeft dat zelf ook laten zien in onze gesprekken, schakelend van direct en soms confronterend tot zoekend en open. Ze heeft daarmee niet alleen het goede voorbeeld gegeven, maar ook laten voelen hoe dat kan helpen om ingewikkelde zaken onder ogen te zien en daarmee de eerste stap naar oplossingen te zetten.

Prof.dr. H.L. Murre-van den Berg
Decaan Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen

 
Cuppens zn aannemers
Maters accountants
AOMB
Metier
Pantein
Triaspect
Pluryn
Assai
GGD noord- en Oost-Gelderland
Rabobank
Sint Maartenskliniek
De Kempenaer
Royal HaskoningDHV
GURU SCAN
Harry Esselink