Wie is Caroline van Lunteren?

 

Wijs in Leiderschap wordt vormgegeven door Caroline van Lunteren. Vanuit haar netwerk van geschikte en inspirerende partners begeleidt zij jaarlijks vele directies, leidinggevenden en professionals. Dat doet zij door kennis over leiderschap te verbinden met de praktijk van alle dag.

Wie is Caroline van Lunteren?

 

Wijs in Leiderschap wordt vormgegeven door Caroline van Lunteren. Vanuit haar netwerk van geschikte en inspirerende partners begeleidt zij jaarlijks als leiderschaps-, management- en executive coach vele directies, leidinggevenden en professionals. Dat doet zij door kennis over leiderschap te verbinden met de praktijk van alle dag.

Caroline van Lunteren staat voor:

 

  • Wijs Leiderschap
  • Integriteit
  • Zelfbewustzijn
  • Authenticiteit
  • Inspiratie

Caroline aan het woord

 

Al jong stelde ik de vraag; Wat maakt dat mensen met ogenschijnlijk gemak, hun dromen/doelen bereiken? Door mijn persoonlijke reis en studie werd me veel duidelijk. Het gaat om je intuïtie te leren vertrouwen, je leiderschap verder te ontwikkelen en communicatie te doorschouwen. Dat maakt dat je telkens daadkrachtig kunt kiezen. Wat een kunst!

 

Mijn persoonlijk loopbaantraject is begonnen in de gezondheidszorg, waarin ik letterlijk zag dat veel mensen niet hun gewenste (werk-)leven leiden. Vroeg of laat uit zich dat in gezondheidsklachten. Daarop heb ik bewust de overstap gemaakt naar het coachen en trainen. Alles in het teken van het versterken van wijs leiderschap. Voor mij een onuitputtelijke inspiratiebron om anderen te helpen met het nemen van de juiste beslissingen.

 

Naast (persoonlijke) leiderschapscoach ben ik echtgenote, moeder, oma en een mensenmens. Ik ben getrouwd met René, samen zijn we blij met onze drie leuke en eigenwijze kinderen, hun partners en zes kleinkinderen.

Neem contact met me op voor kennismaking en onderzoek

Maak een afspraak